2775-109 Jabra Speak2 75 luidspreker telefoon Universeel USB/Bluetooth Grijs

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
2

€ 289,13
Excl. btw: € 238,95

Beschrijving Jabra Speak2 75 luidspreker telefoon Universeel USB/Bluetooth Grijs

Jabra Speak2 75. Soort apparaat: Universeel, Kleur van het product: Grijs, Signaal/ruis-verhouding: 72 dB. Frequentiebereik: 80 - 20000 Hz. Frequentie microfoon: 150 - 14000 Hz. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, Interface: USB/Bluetooth, Bluetooth-profielen: A2DP, AVRCP, HFP, HSP. Type stroombron: Batterij/Accu, Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion), Capaciteit van de accu/batterij: 4700 mAh

Specificaties Jabra Speak2 75 luidspreker telefoon Universeel USB/Bluetooth Grijs

Waar ga je vandaag vergaderen?

Dit is de Speak2 75, je persoonlijke, draagbare apparaat voor conferenties aan de koffietafel, bellen aan de bar, flexwerken in het vliegtuig in een hybride wereld.

Het is de nieuwe generatie professionele, draagbare speakerphones, volgepakt met de allernieuwste technologie.

Met onze geavanceerde super-wideband audio*, precisiemicrofoons en technologie die de subtiele tonen in je stem verfijnt, kun je tegenwoordig vergaderen in een huddle-ruimte, de bank of een strandhuisje (er is toch WiFi op het strand?)

*Super-wideband audio vereist ondersteuning van UC-client en apparaatondersteuning.

Breedbeeld, maar dan voor audio

Vergeet alles wat je denkt te weten over draagbare speakerphones. Wij veranderen de regels met super-wideband audio* en een geavanceerde 65-mm luidspreker met volledig bereik.

“Wát zeg je?”

Die vraag hoef je natuurlijk niet te beantwoorden, omdat onze baanbrekende technologie jou (met je grote ideeën) centraal zet in elke bijeenkomst, door het breedste frequentiebereik in het natuurlijke bereik van je stem te ontcijferen, voor een indrukwekkend krachtigere audio-ervaring.

Kristalheldere gesprekken en volle, krachtige muziek. Daar móet je toch van houden?

*Super-wideband audio vereist ondersteuning van UC-client en apparaatondersteuning.

Laat het stromen

Ken je dat? Die geluiden die je maakt om te laten zien dat je luistert en erbij bent? Bij sommige speakerphones kunnen de gesprekspartners niet tegelijkertijd spreken en gehoord worden, dus die kleine 'ooohs' en 'aaaahhhs' van aanmoediging zijn voor dovemansoren. Of erger nog, onderbreken de natuurlijke stroom voor iedereen.

Wij denken dat gesprekken beter zijn als ze natuurlijk klinken, dus is de Speak2 75 ontworpen met geavanceerde full-duplex audio en een superkrachtige chipset die veel beter presteert dan de standaard speakerphone. Zo ontstaan er vlotte gesprekken die aan beide kanten vloeiend verlopen, net als in het echt.

En gebruik ook af en toe gewoon de 'mute'-knop. Niemand wil je horen eten.

Speler van de dag

Met vier geavanceerde beamforming microfoons en de allernieuwste algoritmen voor signaalverwerking kun je gerust zeggen dat de Speak2 75 in topvorm is.

Waar je hem ook neerzet, een tafel, een bureau, de vloer, hij vangt uit alle richtingen geluid op en merkt moeiteloos elke verandering in toon op, zodat ook de nuances niet verloren gaan (het gaat er namelijk niet om wát je zegt, maar hóe je het zegt). En ondertussen slaat onze innovatieve geluidsonderdrukkingstechnologie afleidend achtergrondgeluid weg, zoals tikkende toetsenborden en krakende chipszakjes.

Uiteindelijk krijg je een uitmuntende audio-ervaring die echt niet te evenaren is.

Als jouw stem prioriteit moet krijgen, is het voor ons geen spelletje.

Laten we duidelijk zijn

Met de Speak2 75 kun je in één oogopslag zien hoe goed je stem wordt opgepikt, altijd, en waar je ook in de ruimte bent. Het is namelijk de enige speakerphone met een speciaal ontworpen indicator voor microfoonkwaliteit.

Deze intuïtieve 360-graden lichtring laat je duidelijk zien wanneer je luid en duidelijk overkomt, en wanneer je wat dichterbij moet komen.

Alsof je een persoonlijke stemcoach hebt in elke vergadering.

Het is maar goed dat we niet allemaal hetzelfde zijn

Bulderende Barbara zal altijd meer geluid produceren dan Rustige Rogier, maar dat maakt wat zij zegt nog niet belangrijker. We weten allemaal hoe belangrijk het is dat iedereen een gelijke stem krijgt aan de virtuele tafel, dus hebben we de Speak2 75 ontworpen met onze nieuwste technologie voor de normalisatie van stemniveau.

Daardoor wordt iedereen aan tafel altijd gehoord, of ze nu zachtjes of met stemverheffing spreken. Iedereen kan zichzelf zijn en op een natuurlijke manier praten, zodat je kunt focussen op wat ter tafel komt en niet hoeft te klungelen met volumeknoppen.

Allemaal samen

Of je nu aan de keukentafel werkt, aan je bureau op kantoor of vanuit je boomhut, als je luidspreker goed werkt met je platform voor virtueel vergaderen, kun je overal bij elkaar komen.

De Speak2 75 is gecertificeerd voor alle grote platforms (hij maakt de hele ervaring dus optimaal en levert telkens weer professionele gesprekskwaliteit). Of je nu Microsoft Teams, Google Meet of Zoom gebruikt, je kunt erop rekenen dat je plug-and-play connectiviteit soepel loopt en dat je meteen vanaf het begin geweldige vergaderingen zult hebben.

Gestroomlijnd design werkt

De iconische, door de ijshockey-fans onder onze klanten zeer gewaardeerde 'puck'-vorm van de originele Speak serie krijgt een grondige facelift met de Speak2 75. Hij is modern en minimalistisch, met details van geborsteld aluminium en eersteklas speciaal ontworpen luidsprekerstof, ontwikkeld voor een optimale audio-ervaring.

Hij is ook klein en duurzaam genoeg dat je hem gewoon met je mee kunt nemen. IJshockey wordt niet aanbevolen.

Net zo stevig als je overleg

We hebben ervoor gezorgd dat de Speak2 75 alles aankan wat op een drukke, hybride werkdag gevraagd wordt (denk rommelige keukentafel tot werktas van onmetelijke diepte) met bescherming tegen water en stof van IP64-kwaliteit.

Je kunt hem dus zonder problemen overal gebruiken. Zelfs als je elke dag ergens anders werkt.

Een kleine stap om te beginnen. Een gigantische sprong in batterijduur.

Plug-and-play en je bent al aan het werk voordat iemand ""je staat op mute"" kan zeggen. En je kunt tot maar liefst 32 uur draadloos gaan (echt – 32 hele uren – zelfs de vergaderingen van Johan duren nooit zó lang). Jij moet eerder energie bijtanken dan je Speak2 75.

En om de installatie nog makkelijker te maken, wordt je Speak2 75 ook nog geleverd met Microsoft Swift Pair en Google Fast Pair.

Je flexibele vriend

We zitten met USB in een soort schemergebied. Sommige mensen hebben dure nieuwe USB-C computers, terwijl anderen het nog steeds met hun oude vertrouwde USB-A model doen. Wij hebben de Speak2 75 dus zo gemaakt dat je niet steeds je hele kantoor overhoop hoeft te halen om een adapter te zoeken.

Het is de eerste speakerphone in zijn categorie die beide aansluitingen op één kabel heeft, dus hij werkt nu meteen, maar ook als je een snellere, modernere machine gaat kopen.

En wij geven graag wat weg, dus we zorgen dat je voorop blijft lopen met geregelde firmware-updates via onze Jabra Direct en Xpress software. Je instellingen kun je met de Jabra Sound+-app aan je eigen wensen aanpassen.

Ontworpen voor de planeet

Wij begrijpen ook wel dat technologie niet altijd automatisch ook duurzaam was, maar we werken er hard aan om dat recht te trekken. Om een bijdrage aan de bescherming van onze planeet te leveren, denken we in elke fase van de productontwikkeling aan duurzaamheid.

De buitenkant van de Speak2 75 is gemaakt met meer dan 33% duurzame materialen*, en beschikt over een aantal ingebouwde onderdelen die kunnen worden gerepareerd of vervangen. Uiteindelijk leidt dit allemaal tot duurzamere en langer meegaande luidsprekers – én naar jarenlang meer productieve gesprekken van hoge kwaliteit voor jou en je team.

*Duurzame materialen zijn onder meer gerecyclede materialen van consumentengoederen en industriële goederen, of biologische materialen"

Algemene kenmerken

SKU
2775-109
EAN
5706991026849
Merk
Jabra

Product kenmerken

Hoofdkleur
Grijs
Kleur
Grijs

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra