Gigabyte GV-N307TGAMING OC-8GD videokaart NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB GDDR6X

Informatie

Levertijd
Onbekend
Conditie
Nieuw
Voorraad
0

€ 774,73
Excl. btw: € 640,27
Niet op voorraad.

Beschrijving Gigabyte GV-N307TGAMING OC-8GD videokaart NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB GDDR6X

Het WINDFORCE 3X koelsysteem heeft twee 90mm en één 80mm unieke blade fan, alternerend draaiende, 7 composiet koperen heat pipes, een grote koperen plaat die direct de GPU raakt, 3D actieve fans en schermkoeling, die samen zorgen voor een zeer efficiënte warmteafvoer.

Alternate Spinning kan de turbulentie van aangrenzende ventilatoren verminderen en de luchtdruk verhogen.

GIGABYTE draait de aangrenzende fans in tegengestelde richting, zodat de luchtstroomrichting tussen de twee fans hetzelfde is, waardoor de turbulentie wordt verminderd en de luchtstroomdruk wordt verhoogd.

De 3D Active Fan zorgt voor semi-passieve koeling, en de ventilatoren blijven uit wanneer de GPU in een game met lage belasting of laag vermogen zit.

De luchtstroom wordt verspreid door de driehoekige ventilatorrand, en soepel geleid door de 3D-streepcurve op het ventilatoroppervlak.

Het nanosmeermiddel van grafeen kan de levensduur van de kokerlagerventilator met 2,1 keer verlengen, wat de levensduur van dubbele kogellagers benadert en stiller is.

Het verlengde koellichaamontwerp laat de luchtstroom door, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd.

Met direct contact met de GPU en het VRAM, combineert de grote koperen plaat de samengestelde heat pipes om de warmte van de binnenste kernen efficiënt af te voeren naar het koellichaam.

Met 16,7M aanpasbare kleuropties en talrijke verlichtingseffecten kun je verlichtingseffecten kiezen of synchroniseren met andere AORUS-apparaten.

De metalen achterplaat zorgt niet alleen voor een esthetische vorm, maar versterkt ook de structuur van de grafische kaart om volledige bescherming te bieden.

DUAL BIOS: De stille modus zorgt voor een stillere ervaring. De modusschakelaar vereist een reboot om in werking te treden. De standaardinstelling is OC-modus.

De grafische kaart maakt gebruik van het betere power phase design om de MOSFET te laten werken bij lagere temperatuur, en over-temperatuur beschermingsontwerp en load balancing voor elke MOSFET, plus de Ultra Durable gecertificeerde smoorspoelen en condensatoren, om uitstekende prestaties en een langere levensduur van het systeem te bieden.

Het volledig geautomatiseerde productieproces zorgt voor topkwaliteit van de printplaten en elimineert scherpe uitsteeksels van de soldeerverbindingen die u op het conventionele PCB-oppervlak ziet. Dit vriendelijke ontwerp voorkomt dat jouw handen zich snijden of per ongeluk componenten beschadigen tijdens het bouwen.

Specificaties Gigabyte GV-N307TGAMING OC-8GD videokaart NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB GDDR6X

Processor
NVIDIA
GeForce RTX 3070 Ti
7680 x 4320 Pixels
Ja
1830 MHz
Niet ondersteund
6144
4
Nee
Geheugen
8 GB
GDDR6X
256 Bit
19000 MHz
608 GB/s
Poorten & interfaces
PCI Express x16 4.0
2
2
2.1
1.4a
Prestatie
Nee
1?2 Ultimate
4.6
Nee
Ja
Design
Actief
3 ventilator(en)
Ja
Multi
Zwart
Energie
750 W
2x 8-pin
84733020
Gewicht en omvang
320 mm
55 mm
129 mm
Verpakking
Ja
Doos"

Algemene kenmerken

SKU
GV-N307TGAMING-OC-8GD-rev
EAN
4719331309220
Merk
Gigabyte

Product kenmerken

Soort
Gaming

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Gigabyte

Gigabyte is een Taiwanees bedrijf van computeronderdelen. Het bedrijf werd in 1986 opgericht en hield zich voornamelijk bezig met moederborden en grafische kaarten. Tegenwoordig worden ook netbooks en andere kleine computers geproduceerd, maar de nadruk ligt nog steeds op moederborden.